E mai bine să meriți laude și să nu le primești, decât sa primești laude fără să le meriți. – Mark Twain

Căutare cărţi


După introducerea cuvântului de căutare apăsaţi Enter!

Edituri

Autori

mai mult autori...

Lectori

mai mult lectori...

Instrucţiuni comandă

Cărţile Editurii Ábel pot fi cumpărate on-line (vezi mai jos) sau personal la sediul editurii, în librăriile partener, de la distribuitorii noştri oficiali, însă cărţile alese de către Dvs. pot fi comandate şi prin telefon, poştă sau e-mail. Cărţile comandate vor fi trimise ramburs prin poştă. Pentru comenzile mai mici de 300 RON, percepem 16 RON taxă de expediere. În cazul în care comanda depăşeşte suma de 300 RON, taxa de expediere va fi suportată de editură. Pentru manualele şcolare în funcţie de valoarea comenzii Dvs., reducerea acordată este de: 6% pentru comenzile între 300–599 RON, 8% pentru comenzile între 600–999 RON, 10% pentru comenzile peste 1000 RON. Experienţa noastră arată că în 2–4 zile lucrătoare de la expedierea coletului, veţi primi prin poştă buletinul de expediere sau avizul. Dacă nu aţi primit această înştiinţare, vă rugăm să vă interesaţi la oficiul poştal zonal, pentru că după 10 zile coletul Dvs. va fi returnat.

Dacă alegeţi comanda on-line, vă rugăm să vă înregistraţi precizându-vă contactele precum şi datele poştale şi de facturare! Dacă v-aţi înregistrat deja, folosiţi-vă adresa e-mail şi parola aleasă pentru logare.

Înregistrare

După completarea formularului de înregistrare veţi primi un e-mail de verificare. Pentru finalizarea înregistrării daţi un simplu click pe link-ul din e-mail. Şi gata, sunteţi înregistrat, puteţi face comanda!

Email de înregistrare

Alegeţi cărţile dorite, apoi puneţi-le în coş! Schimbaţi numărul de exemplare dacă acest lucru este necesar! Veţi putea urmări permanent cât costă în total (împreună cu costurile de expediere) cărţile din coş.

Comandă din listă

După alegerea cărţilor, în coşul de cumpărături daţi click pe butonul Comandă. Pe spaţiul ce apare veţi putea scrie un mesaj, după care daţi click pe butonul Da şi trimiteţi comanda. Pe pagina deja puteţi vedea comanda făcută. Tot aici veţi putea urmări drumul cărţilor de la comandă, prin facturare şi expediere până la plată.

Comandă

Cont utilizatorÎnregistrare
Recuperare parolă

Coş de cumpărături

Coşul este gol.

Publicitate


Ne găsiți și pe facebook.


Cărțile Editurii Abel sunt disponibile și pe SEAP, pe site-ul e-licitatie.ro.

Editura Abel este recunoscută de CNCSIS. Pentru mai multe informaţii daţi un click pe: www.cncsis.ro


Weblap.ro