Aki semmit sem tud, kénytelen mindent elhinni. – Marie von Ebner-Eschenbach

Könyvkereső


Ha beírta a keresőszót nyomjon Entert!

Kiadók

Szerzők

még több szerző...

Lektorok

még több lektor...

Rendelési útmutató

Az Ábel Kiadó könyveit megvásárolhatja on-line (ennek módját alább bővebben tárgyaljuk) vagy személyesen a kiadó székhelyén, partner könyvesboltjainkban, hivatalos terjesztőinktől, de a kiválasztott könyveket megrendelheti telefonon, levélben vagy e-mailen is. A könyveket postai utánvétellel (ramburs-szal) küldjük. 300 RON-nál kisebb értékű könyvrendelés esetén 16 RON szállítási költséget számolunk fel. Ha a rendelés értéke ennél nagyobb, a szállítási költséget a kiadó átvállalja. Tankönyvrendelések esetén a következő kedvezmények érvényesek: 300–599 RON közötti tankönyvrendelés esetén 6%-os, 600–999 RON közötti tankönyvrendelés esetén 8%-os, 1000 RON-nál nagyobb értékű tankönyvrendelés esetén 10%-os a kedvezmény. Tapasztalataink szerint a posta 2–4 munkanap alatt kézbesíti a csomagszelvényt. Abban az esetben, ha ez nem érkezik meg, kérjük, érdeklődjön a körzeti postahivatalban, mert 10 nap raktározás után a posta visszaküldi a csomagot.

On-line rendelés esetén kérjük regisztráljon megadva elérhetőségeit, valamint postázási és számlázási adatait! Ha korábban regisztrált, használja e-mail címét és választott jelszavát a belépéshez.

Regisztráció

A regisztrációs űrlap kitöltése után egy ellenőrző e-mailt küldünk Önnek. A regisztráció véglegesítéséhez kattintson az ebben feltüntetett linkre. Ön máris regisztrált, jöhet a rendelés!

Regisztrációs e-mail

Válassza ki a kívánt könyveket, majd tegye azokat a kosárba! Ha szükséges, változtassa meg a darabszámot! Folyamatosan látni fogja, hogy a kiválasztott könyvek (postaköltséggel együtt) összesen mennyibe kerülnek.

Rendelés listából

Miután a könyveket kiválogatta, a bevásárlókosárnál kattintson a Megrendelem feliratú gombra. A lenyíló részbe beírhat egy üzenetet, majd az Igen gomb lenyomásával jóváhagyhatja a rendelést. A oldalon máris láthatja az újonnan leadott rendelését. Itt a későbbiekben is nyomon követheti a könyvek útját a megrendeléstől, a számlázáson és a kiküldésen át, egészen a kifizetésig.

Megrendelés

Felhasználói fiókRegisztráció
Jelszóemlékeztető

Bevásárlókosár

A kosár üres.

Hirdetések


Keressen minket a facebook-on is.


Az Ábel Kiadó könyvei megrendelhetők a SEAP-on, az e-licitatie.ro honlapon.

Az Ábel Kiadó rendelkezik CNCSIS-akkreditációval. Bővebb információért kattintson ide: www.cncsis.ro


Az Ábel Kiadónál megjelent könyvek egy része nem született volna meg TÁMOGATÓINK anyagi segítsége nélkül. Köszönet illeti őket:

Weblap.ro