A könyvek azért vannak, hogy megtartsák magukban a tudást, mialatt mi a fejünket valami jobbra használjuk. Az ismeretek számára a könyv biztosabb otthont nyújt. Az én fejemben bármilyen könyvszagú ismeretnek a felezési ideje néhány hét. Így hát az ismereteket biztos megőrzésre a könyveknek, könyvtáraknak hagyom, és inkább horgászni megyek, néha halra, néha új ismeretekre. – Szent-Györgyi Albert

Könyvkereső


Ha beírta a keresőszót nyomjon Entert!

Kiadók

Szerzők

még több szerző...

Lektorok

még több lektor...

Könyvek / Magyar nyelv és irodalom, Gyermek- és ifjúsági irodalom / 2. osztály, 3. osztály, 4. osztály, 5. osztály, 6. osztály /

A holló gyűrűje.

A holló gyűrűje.
Szerző Berg Judit
Kiadó Ecovit Kiadó
ISBN 978-96-887-437-5
Formátum 80 oldal, 16,5 x 24 cm, színes, keménytáblás
 pillanatnyilag nem kapható

Olvastad a Ruminit? Vagy a Galléros Fecó naplóját, esetleg a Hisztimeséket?
Bizony! Ezeknek a történeteknek a szerzője, Berg Judit, újra egy remekművet alkotott, amihez most igyekszem kedvet csinálni neked. Habár, ha ismered az írónőt, azt hiszem nem kell sokáig győzködnöm. Viszont, ha esetleg még nem találkoztál volna a szerzőjükkel, valószínűleg ez után a könyv után számodra is emlékezetes marad. Elképesztő a fantáziája, nem tud úgy végigmenni egy templomon, hogy ne lóduljon meg a képzelete, minden kőfaragáshoz és díszítőelemhez történeteket kanyarít.
Ezúttal nem habozott papírra vetni se, így izgalmas nyári kalandra invitál titeket, Emmával és Bodza kutyával az élen, fővárosunk egyik legcsodásabb helyére, a Mátyás templomba. Végigmehetsz velük a rejtett folyosókon, ellenségekkel küzdhetsz, új barátokat szerezhetsz, feltérképezheted a gyönyörű épület minden zegét-zugát!
A felfedezés közben pedig játszva ismerheted meg a templom folyosóit, közel sem unalmas körülmények között! Berg Judit számtalanszor járta végig a templomot, hogy hitelesen kalauzolhasson el Bodzával az építészeti csodában.
Meséjében a templom tetejét díszítő szélkakas is életre kel, és csatlakozik a hős állatcsapathoz, de a többi szereplőt már nem árulom el! Ha kíváncsi lettél, ne várakoztasd Bodzát, indulj egy különlegesen kalandos útra, a holló gyűrűje utáni misszióba. És ha a könyv végére értél, alkalomadtán kukkants be a Mátyás-templomba is, nem árt néha ellenőrizni, az ott lakó lények számára nem adódott-e időközben még egy nagy küldetés!

Tartalomjegyzék

1. Emma rajza
2. A vihar
3. Aki kíváncsi, nem tud kővé válni
4. Miről csipognak a verebek?
5. Irány haza!
6. Az orgona
7. Éjszakai gyűlés
8. Két nyomozás is elkezdődik
9. Váratlan találkozások
10. Végre egy kis nyugalom!

Kapcsolódó termékek

A Virágárus Bácsi.
-21%
19 RON
15 RON
László Noémi (ford.):
Labdarózsa
Labdarózsa
38 RON
Fazekas Tamás (szerk.) és mások:
Irodalmi atlasz az 5–12. évfolyam számára
Irodalmi atlasz az 5–12. évfolyam számára
22 RON
Mese az élet virágáról
-20%
23 RON
18,5 RON
Reményik Sándor:
Benéz a havas
Benéz a havas
21 RON
Mesketék
-21%
17 RON
13,5 RON
Macska bazsalikommal
-20%
20 RON
16 RON

Felhasználói fiókRegisztráció
Jelszóemlékeztető

Bevásárlókosár

A kosár üres.

Hirdetések


Keressen minket a facebook-on is.


Az Ábel Kiadó könyvei megrendelhetők a SEAP-on, az e-licitatie.ro honlapon.

Az Ábel Kiadó rendelkezik CNCSIS-akkreditációval. Bővebb információért kattintson ide: www.cncsis.ro


Az Ábel Kiadónál megjelent könyvek egy része nem született volna meg TÁMOGATÓINK anyagi segítsége nélkül. Köszönet illeti őket:

Weblap.ro