Nem nevezhető gazdagságnak, ami elveszíthető. Csak eszednek és lelkednek olvasás útján nyert kincse jelenti az igazi gazdagságot, mert nem vész el, és nem hagy el soha. – Leonardo da Vinci

Könyvkereső


Ha beírta a keresőszót nyomjon Entert!

Kiadók

Szerzők

még több szerző...

Lektorok

még több lektor...

Játékok / 2. osztály, 3. osztály, 4. osztály, 5. osztály, 6. osztály, 7. osztály, 8. osztály, 9. osztály, 10. osztály, 11. osztály, 12. osztály, Egyetem/főiskola, Pedagógusok, Általános, Szülők /

Ligretto Dice • kockajáték

Ligretto kockajáték

Ligretto Dice • kockajáték
Szerző Schmidt
Kiadó Lineart
Formátum 19,5 x 19,5 x 6,5 cm
 nem kapható

A játék menete

A játékosok egy húzózsákból 12, 8 vagy 6 kockát vesznek magukhoz, attól függően, hogy hányan játszanak. A kockatartóban keverik a kockáikat, és mikor az egyik játékos bekiabálja, hogy LIGRETTO, a játék elindul, és a játékosok egyszerre dobnak a kockáikkal. 
A kockákat a színűkkel és számukkal azonos mezőre kell leraknunk, a lényeg, hogy minél előbb megszabaduljunk az összes kockánktól, és bekiabáljuk: LIGRETTO STOP. De van azért nehezítés is! Nem rakhatunk le 2-es, 3-as számú kockát, míg nincs lent az 1-es, sem 6-ost amíg nincs lerakva az összes kocka 1-5-ig. Így sokszor várnunk kell játékostársainkra, hogy segítségünkre legyenek, vagy akár újra is dobhatunk a kockákkal, ez csak rajtunk múlik. Előfordulnak persze olyan helyzetek is, mikor egyszerre akarunk lerakni egy ugyanolyan kockát játékostársunkkal, ilyenkor a gyorsaság dönt. A játék nagyon izgalmas, több menetből áll, így nem veszik el minden, ha az elején nincs szerencsénk. A győzelemhez szerencse is szükséges, de gondolkodnunk is kell, méghozzá gyorsan, hogy mindenkit megelőzve tegyük le az összes kockát. A nevetés garantált!

Tartalomjegyzék

A doboz tartalma:

1 játéktábla
24 kocka (6 db színenként: piros, sárga, zöld, kék)
4 pohár
1 vászonzsák
1 játékszabály

Kapcsolódó termékek

Kis-Szölgyémi Ákos:
Hogy vagy? (2) • kártyacsomag
Hogy vagy? (2) • kártyacsomag
105 RON
BooklineKiadó:
ABC kártya A-Z.
ABC kártya A-Z.
39 RON
Kis-Szölgyémi Ákos:
Határtalan multikártya
Határtalan multikártya
52 RON

Felhasználói fiók



Regisztráció
Jelszóemlékeztető

Bevásárlókosár

A kosár üres.

Hirdetések


Keressen minket a facebook-on is.


Az Ábel Kiadó könyvei megrendelhetők a SEAP/SICAP-on, a www.e-licitatie.ro/pub honlapon.

Az Ábel Kiadó rendelkezik CNCSIS-akkreditációval. Bővebb információért kattintson ide: www.cncsis.ro


Az Ábel Kiadónál megjelent könyvek egy része nem született volna meg TÁMOGATÓINK anyagi segítsége nélkül. Köszönet illeti őket:

Weblap.ro