Mi nem tudjuk a problémáinkat megoldani, ha ugyanazt a gondolkodásmódot alkalmazzuk, mint amelyikkel megteremtettük őket. – Albert Einstein

Könyvkereső


Ha beírta a keresőszót nyomjon Entert!

Szerzők

még több szerző...

Lektorok

még több lektor...

Hírek /

Játssz!Ma! – játék határok nélkül

2016. október 19.

screen-shot-2016-09-11-at-21-21-03

Egy játék határok nélkül: JÁTSSZ!MA!

A Játssz!Ma! egy ingyenes, gondolkodásfejlesztő közösségi játék. A játékban maximum háromfős, bármilyen korú, nemű és összetételű csapatok vehetnek részt. A regisztrációhoz nem kell mást tenni, csak összeállni barátaiddal, osztálytársaiddal, tanítványaiddal, szüleiddel vagy kollégáiddal, kitalálni egy frappáns csapatnevet és nevezni a játékra!

A regisztrált csapatok minden kedden 18:00 órakor e-mailben kapják meg az aktuális forduló feladatait, amelyek ezzel egy időben a játék honlapján is elérhetővé válnak.
A játék minden résztvevője a regisztrációkor nevezését valamely iskolának ajánlhatja. Ez nem a volt, vagy jelenlegi iskolája kell legyen (persze lehet az is), hanem egy számára szimpatikus iskola. A legtöbb ilyen ajánlást összegyüjtő iskola (2016. december 31-ig) a Matematika Birodalma Alapítvány jóvoltából 300.000 Ft-os támogatásban részesül.

További RÉSZLETEKÉRT kattintson a LINKre.

Felhasználói fiókRegisztráció
Jelszóemlékeztető

Bevásárlókosár

A kosár üres.

Hirdetések


Keressen minket a facebook-on is.


Az Ábel Kiadó könyvei megrendelhetők a SEAP-on, az e-licitatie.ro honlapon.

Az Ábel Kiadó rendelkezik CNCSIS-akkreditációval. Bővebb információért kattintson ide: www.cncsis.ro


Az Ábel Kiadónál megjelent könyvek egy része nem született volna meg TÁMOGATÓINK anyagi segítsége nélkül. Köszönet illeti őket:

Weblap.ro