A világgal az a baj, hogy az ostobák holtbiztosak mindenben, az intelligensek pedig tele vannak kételyekkel. – Bertrand Russell

Könyvkereső


Ha beírta a keresőszót nyomjon Entert!

Szerzők

még több szerző...

Lektorok

még több lektor...

Hírek /

A legjobb vakációs program a JÁTÉK

2015. augusztus 18.

Még tart a vakáció, használjuk ki, játsszunk együtt!

Újabb társasjátékokkal bővült a kínálatunk. Most egy olyan játékot ajánlunk, amelynek van otthon játszható és utazó változata is. Ez a QWIRKLE.

A QWIRKLE társasjáték a 2011-es Év Játéka díj nyertese.

A cél azonos szín és forma sorozatok készítése. Egyszerűnek hangzik, de nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik! A játékhoz szükség van papírra és ceruzára, hogy az eredményeket követni tudd és a gyűjtött pontszámokat írjátok!
2-4 játékos részére már 6 éves kortól, de felnőtt társaságnak is jó szórakozás partyk vagy baráti összejövetelek alkalmával, vagy párosban!
A Qwirkle társasjáték szabályát egyszerű megtanulni, játszani szinte gyerekjáték - azonban igazán mesterré válni sok-sok szórakoztató játékórát jelent! A játékban lévő 108 színes, vidám, minőségi, fából készült elem hat különböző színű és formájú lehet. Minden sorban csak azonos formájú vagy azonos színű elemek szerepelhetnek. Például kirakhatsz egy olyan sorozatot, ahol minden elem csillag alakú, de van köztük kék, piros, zöld is. Vagy egy olyan sorozatot, amiben lehet mindenféle alakú elem, viszont csak piros vagy csak narancsszínűek.
A lehelyezett elemeknek csatlakozniuk kell a már meglévőkhöz (úgy kell elképzelni, mint a Scrabble játék esetén).
A Qwirkle-ben az a győztes, aki a legtöbb pontot szerzi. Qwirkle játszható kisebbekkel a pontok számolása nélkül, cél lehet az összes elem lehelyezése.
Jellemzés címszavakban:
- játék kategória: gondolkodós társasjáték
- játékosok száma: 2-4 játékos
- korosztály: 6 éves kortól tizenéveseknek és felnőtteknek is
- jelleg: dominó jellegű logikai társasjáték, de annál jóval több
- fejleszti a térlátást, logikai gondolkodást, memóriát, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, számolási készséget, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, forma felismerést, ábra olvasást, színek és formák megkülönböztetését
- kompetencia: matematika, tudásszerző képesség, tanulási képesség

Kellemes vakációt, sok játékos percet kívánunk!

www.abelkiado.ro

Felhasználói fiókRegisztráció
Jelszóemlékeztető

Bevásárlókosár

A kosár üres.

Hirdetések


Keressen minket a facebook-on is.


Az Ábel Kiadó könyvei megrendelhetők a SEAP-on, az e-licitatie.ro honlapon.

Az Ábel Kiadó rendelkezik CNCSIS-akkreditációval. Bővebb információért kattintson ide: www.cncsis.ro


Az Ábel Kiadónál megjelent könyvek egy része nem született volna meg TÁMOGATÓINK anyagi segítsége nélkül. Köszönet illeti őket:

Weblap.ro