Sose csak a lábad alá nézz! Csak az talál rá a helyes útra, aki a messzi horizontra szögezi a tekintetét. – Dag Hammarskjöld

Könyvkereső


Ha beírta a keresőszót nyomjon Entert!

Szerzők

még több szerző...

Lektorok

még több lektor...

Hírek /

Újdonság: társasJÁTÉKOK az Ábel Kiadó honlapján

2014. november 27.

Honlapunkon számos társasjáték közül választhat, melyek, mint minden más játék, szintén különböző kategóriákba sorolhatóak. Itt megtalálhatják kedvencüket kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt.

Talán a legnépszerűbb társasjáték kategória a táblás társasjátékok. A játékosok a táblán bábukkal lépegetve haladnak a cél felé, általában kockadobást követően. Ezek a játékok is nagyon sokfélék. Vannak családnak és gyerekeknek szólók, logikai, stratégiai, valamint felnőtteknek szóló társasjátékok is. Kaphatók a nagy népszerűségnek örvendő Carcassone-játékok, a Qwirkle, a Rummy és más játékok.

A társasjátékok másik kedvenc fajtája a kártyajátékok. Nem klasszikus kártyajáték, de nagyon izgalmas, pörgős játék a Ligretto

A kicsik kedvencei közé tartoznak az ügyességfejlesztő, rakosgató játékok. Ilyen például a Packesel vagy a Nagelmosaik, illetve a Domino, amelyből van klasszikus, háromszögű, illetve állatos változat is. Kéz- és agytornát igényelnek az Ördöglakatok (Metall-Knobelei ördöglakat).
A puzzle lehet egyszerre szórakoztató és oktató játék. Románia földrajzi térképének puzzle változatán az ország megyéi, illetve nagyobb városai láthatók. A térkép körül a képek a Romániában élő leggyakoribb vadállatokat ábrázolják.  Európa földrajzi térképének puzzle változatán a térkép bal oldalán az országon zászlói is megtalálhatók.

JÓ SZÓRAKOZÁST, KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST KÍVÁNUNK!

www.abelkiado.ro

Felhasználói fiókRegisztráció
Jelszóemlékeztető

Bevásárlókosár

A kosár üres.

Hirdetések


Keressen minket a facebook-on is.


Az Ábel Kiadó könyvei megrendelhetők a SEAP-on, az e-licitatie.ro honlapon.

Az Ábel Kiadó rendelkezik CNCSIS-akkreditációval. Bővebb információért kattintson ide: www.cncsis.ro


Az Ábel Kiadónál megjelent könyvek egy része nem született volna meg TÁMOGATÓINK anyagi segítsége nélkül. Köszönet illeti őket:

Weblap.ro