A világgal az a baj, hogy az ostobák holtbiztosak mindenben, az intelligensek pedig tele vannak kételyekkel. – Bertrand Russell

Könyvkereső


Ha beírta a keresőszót nyomjon Entert!

Szerzők

még több szerző...

Lektorok

még több lektor...

Hírek /

Könyv, könyv, könyv – játék, beszélgetés és meglepetések

2014. május 28.

A hét főszereplője a KÖNYV.

Május 29. és június 1. között kerül megrendezésre a 4. Kolozsvári Ünnepi Könyvhét. Szeretettel várjuk a könyvbarátokat az Ábel Kiadó standjánál a Bánffy-palotában tartandó könyves sokadalomban.

Mesék felnőtt szemmelmájus 31-én 19 órától Gergely Edóval beszélgetünk a Sapientia EMTE Óváry termében (a Mátyás király utca 4 szám alatt). Minden meseszerető gyermeket és felnőttet szeretettel várunk. A helyszínen lehet könyvet vásárolni, és dedikáltatni a szerzővel.

Május 31-én tartja Kolozsváron az Életfa Családsegítő Egyesület a Nyolcadik gyermeknapot. A sok izgalmas program mellett könyvek között is válogathatnak az odalátogatók. Szeretettel várjuk a könyvbarátokat az Ábel Kiadó könyves sátrában. (Helyszín: Kolozsvár, a Báthory István Elméleti Líceum kisépülete, Egyetem utca 10 szám)

Még tart az Ábel Kiadó gyermeknapi NYEREMÉNYJÁTÉKA!
Szereted a jó könyvet, a meglepetést? Ki ne szeretné?! A gyermeknap alkalmából ismét játékra hívjuk kedves vásárlóinkat. Minden magánszemély, aki május 1-jétől május 31. éjfélig az Ábel Kiadó honlapján on-line vásárol, sorsoláson vesz részt. A szerencsés vásárló AJÁNDÉKCSOMAGOT nyer. A sorsolás időpontja: 2014. június 1.

Boldog GYERMEKNAPOT kívánunk minden könyvszerető gyermeknek és felnőttnek!

(Vajon melyik könyvünkben látható Fazakas Csilla fenti illusztrációja?)

 

Felhasználói fiókRegisztráció
Jelszóemlékeztető

Bevásárlókosár

A kosár üres.

Hirdetések


Keressen minket a facebook-on is.


Az Ábel Kiadó könyvei megrendelhetők a SEAP-on, az e-licitatie.ro honlapon.

Az Ábel Kiadó rendelkezik CNCSIS-akkreditációval. Bővebb információért kattintson ide: www.cncsis.ro


Az Ábel Kiadónál megjelent könyvek egy része nem született volna meg TÁMOGATÓINK anyagi segítsége nélkül. Köszönet illeti őket:

Weblap.ro